Slideshow tekst

Veelzijdig, inventief met complete oplossingen

Dat is waar wij voor stáán. Al meer dan 45 jaar!

Contact opnemen

Loonbedrijf den Hartog B.V. logo
Loonbedrijf den Hartog B.V.
Grondverzet Culemborg

Grondverzet in Culemborg en omstreken

Zoekt u een partner om uw grond bouwrijp te maken? Zoek dan niet verder. Loonbedrijf Den Hartog is dé specialist op het gebied van grondverzet in Culemborg en omstreken. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld in diverse voorkomende grondbewerkingen en zijn u graag van dienst met grondverzet in Culemborg en omstreken. Al vele decennia is Loonbedrijf den Hartog uit Culemborg een gevestigde naam in het grondverzet in de agrarische sector. Veiligheid en kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Dit realiseren wij door hoogwaardig materieel en goed opgeleid personeel in te zetten. Of het nu gaat om het herinrichten van een terrein of het onderhouden van grond, door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat complete grondverzetprojecten in Culemborg en omstreken aan te nemen en uit te voeren. Wilt u graag advies over grondverzet in Culemborg en omstreken? Meer informatie of een offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkzaamheden

Grondverzet in Culemborg behoort tot de kernactiviteiten van Loonbedrijf Den Hartog. Voor diverse soorten grondwerk beschikken wij over de juiste machines in verschillende gewichten en maten. Daarbij zijn ook de benodigde hulpstukken voor grondverzet aanwezig.

Wij zijn u graag van dienst met onder meer:

  • Herinrichten van percelen
  • Bouwrijp maken van grond
  • Inrichting van natuurgebieden
  • Grondwerk in privétuinen
  • Leggen van Stelconplaten
  • Andere grondwerkzaamheden

Ook speciale werkzaamheden op het gebied van grondverzet in Culemborg en omstreken behoren tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en bieden u met onze eigen kranen en machines een oplossing.

Opdrachtgevers

Als specialist op het gebied van grondverzet in Culemborg zijn wij diverse opdrachtgevers van dienst. Vooral de agrarische sector is vanouds een belangrijke opdrachtgever. Ook andere opdrachtgevers – zoals waterschappen, landinrichters, (semi-)overheden en projectontwikkelaars – kennen de waarde van deze expertise.

Natuurgebieden

Op het gebied van grondverzet in Culemborg zijn wij ook regelmatig actief in het onderhouden en/of inrichten van natuurgebieden, oppervlaktewater/oevers, recreatieterreinen en weidegebieden. In overleg met u geven wij die de vorm en uitstraling die u wenst. Om te kijken hoe we uw wensen het best in kunnen vullen, nodigen we u graag uit voor een afspraak. Graag maken we een offerte op maat voor uw grondverzetwerk  in Culemborg of omstreken.

Loonbedrijf den Hartog B.V. logo
Loonbedrijf den Hartog B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring