Slideshow tekst

Veelzijdig, inventief met complete oplossingen

Dat is waar wij voor stáán. Al meer dan 45 jaar!

Contact opnemen

Loonbedrijf den Hartog B.V. logo
Loonbedrijf den Hartog B.V.
Helofytenfilter Culemborg

Helofytenfilter in Culemborg en omgeving voor verbetering en zuivering van het water

Bent u de bezitter van een pand zonder riool aansluiting? Zoekt u een manier om water te zuiveren? Loonbedrijf Den Hartog biedt met een helofytenfilter in Culemborg dé oplossing. Als gespecialiseerd loonbedrijf houden wij ons al jarenlang bezig met diverse werkzaamheden op het gebied van grondwerk, terreinoptimalisatie, oeverbeheer en nog veel meer. Door de jaren heen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd binnen deze branche en helofytenfilters in Culemborg  en omgeving gemaakt. Als partner in een helofytenfilter te Culemborg en omstreken onderscheiden wij ons door de juiste mensen in te zetten in combinatie met moderne en goed onderhouden machines. Ons team is altijd beschikbaar op het moment dat de werkzaamheden moeten gebeuren en stemmen de machines hierop af. Naast het plaatsen van een helofytenfilter in Culemborg kunt u ons inschakelen voor herinrichten van terreinen, uitvoeren en beheren van activiteiten rond de levenscyclus van gewassen. Voor diverse werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. 
Bekijk onze website voor meer informatie.

Zuivering met riet

Een helofytenfilter  kan een unieke oplossing bieden voor het zuiveren en afvoeren van vervuild water. Een helofytenfilter is een zandbed beplant met helofyten. Hiermee wordt  het gezuiverde water afgevoerd naar een sloot, hergebruikt of in de grond gedraineerd. Een voordeel van een helofytenfilter in Culemborg of omstreken is dat hiermee het afvalwater dichtbij de bron wordt gezuiverd. 

Waarom een helofytenfilter in Culemborg?

Een helofytenfilter in Culemborg wordt vandaag de dag veel gebruikt door de vele voordelen. Zo is een helofytenfilter in Culemborg en omstreken:

  • Milieuvriendelijk
  • Rendabel
  • Onafhankelijk

En vergt het nagenoeg geen onderhoud en energie. Een helofytenfilter in Culemborg en omstreken kan ook in de winter goed gebruikt worden. Bacteriën blijven hun werk doen zolang de bodemtemperatuur niet onder de vijf graden komt. 

Inzetmogelijkheden

Wilt u ook een helofytenfilter in Culemborg of omstreken? Een helofytenfilter in Culemborg wordt voornamelijk gebruikt bij het zuiveren van huishoudelijk afvalwater en beekwater bij natuurgebieden. Ook bij hotels, restaurants en campings worden ze gebruikt. 

Waarom Loonbedrijf Den Hartog?

Wilt u een helofytenfilter in Culemborg of omstreken laten maken? Kies dan voor Loonbedrijf Den Hartog. Loonbedrijf Den Hartog heeft jarenlange ervaring met helofytenfilters in Culemborg en omgeving. We beschikken over eigen materieel, gereedschappen en instrumenten. Elke project is bij ons in goede handen. Benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op voor een offerte.

Loonbedrijf den Hartog B.V. logo
Loonbedrijf den Hartog B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring