Slideshow tekst

Veelzijdig, inventief met complete oplossingen

Dat is waar wij voor stáán. Al meer dan 45 jaar!

Contact opnemen

Loonbedrijf den Hartog B.V. logo
Loonbedrijf den Hartog B.V.
Beschoeiing Culemborg

Beschoeiing in Culemborg en omstreken voor optimale oeverbescherming en stabiliteit

Wilt u graag dat de oever of waterkant van een natuurgebied of tuin goed beschermd wordt tegen invloeden die de stabiliteit in gevaar brengen? Laat dan beschoeiing plaatsen door Loonbedrijf Den Hartog uit Culemborg. Loonbedrijf Den Hartog is een ervaren en deskundig loonbedrijf dat zich al jaren inzet voor oeverbeheer. Wij weten als geen ander dat watergangen graag hun eigen weg gaan en in stand gehouden moeten worden met beschoeiing. Naast beschoeiing houden wij ons bezig met het onderhouden van de oeverbeplanting. Als loonbedrijf werken we in en met de natuur, met al zijn grillen.
Onze kennis en technieken zijn up to date. Wij kunnen beschoeiing en overig oeverbeheer in Culemborg en omstreken uitvoeren op het moment dat het u het beste uit komt. Hierbij houden we oog voor het seizoen. Wilt u een efficiënte en duurzame oplossing voor oeverbescherming? Neem dan contact met ons op.

Wat is beschoeiing?

Loonbedrijf Den Hartog maakt veel gebruik van beschoeiing om een oevers en waterkanten in en rondom Culemborg te beschermen. Een oever en waterkant hebben namelijk veel te maken met invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen. Golfkrachten kunnen de oever doen afkalven. Afhankelijk van uw wensen kunnen we beschoeiing maken van beton, staal, kunststof of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen, voor- en nadelen. Loonbedrijf den Hartog uit Culemborg adviseert u graag over een voor u passende oplossing.

Voordelen

Wanneer u kiest voor beschoeiing in Culemborg of omstreken van Loonbedrijf Den Hartog kunt u profiteren van vele voordelen:

  • Lange levensduur
  • Optimale oeverbescherming
  • Bestand tegen weers- en waterinvloeden
  • Bescherming tegen afkalven
  • Duurzaam
  • Kostenefficiënt 

Of het nu gaat om een slootkant of oever, langs een kanaal of rivier, met beschoeiing van Loonbedrijf den Hartog uit Culemborg biedt u een oever optimale bescherming. 

Contact

Wilt u ook graag een beschoeiing in Culemborg of omstreken laten plaatsen? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de prijs? Graag informeren we u en voorzien u van advies. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen. Voor een beschoeiing in Culemborg of meer informatie nodigen wij u graag uit op onze website. Loonbedrijf Den Hartog is graag uw partner voor het maken van een beschoeiing in Culemborg.

Loonbedrijf den Hartog B.V. logo
Loonbedrijf den Hartog B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring